Gratis uitproberen

De eerste stap is altijd de moeilijkste. Letterlijk. Als baby heb je dit al ervaren wanneer je probeert voor het eerst te lopen. Je bent waarschijnlijk een aantal keer gevallen. Maar het is niet zo dat je na een paar keer dacht: 'Laat dat lopen maar zitten, ik kruip wel de rest van mijn leven!'

 

Die eerste stap is dus een lastige, maar wel een hele nuttige geweest. Daar willen wij jou ook mee helpen. De belangrijkste fase van het ontwikkelen van een animatie of infographic is de brainstorm- en storyboard fase. Hier wordt namelijk je hele verhaal visueel in kaart gebracht. De informatie die wij samen bespreken gaan we omzetten in schetsen. Deze schetsen vormen een duidelijke basis van hoe jouw animatie eruit kan komen te zien. Je ziet op dat moment jouw verhaal als het ware als een soort stripboek. Je kijkt naar de plaatjes en leest bijbehorende tekst om het verhaal te begrijpen.

Zo simpel is het. We gaan in gesprek en brengen jouw verhaal in kaart. Vind je het wat? Dan kunnen we samen gaan aanpassen en verbeteren. Vind je het niks? Geen probleem, dan gaan we weer onze eigen wegen. Je zit nergens aan vast.

baby-lopen.jpg

Actie ondernemen?

1. Call


We houden een telefoongesprek waar we jouw doelen bespreken. We vertellen wat het traject inhoud en wat je na dit gesprek te doen staat.
2. Opzetje


Na het telefoongesprek heb jij de informatie om te beginnen met het maken van een opzetje. Dit is een simpel Word document waarin je beschrijft wat je graag terugziet in je animatie of infographic. We analyseren deze informatie, gaan brainstormen en vervolgens aan de slag met schetsen. Deze schetsen vormen de opzet van jouw media-uiting. Vervolgens delen we deze visualisatie met jou.
3. Samen verder?


Nu je kennis met ons en onze werkwijze hebt gemaakt en jouw op-maat-gemaakte storyboard of lay-out hebt ontvangen, is de vraag aan jou of je samen verder wil werken aan het project.

Ben je er klaar voor?